Tänne ajattelin kirjata hiukn mitä ollaan harjoiteltu ja miten o mennyt ja muita aiheeseen liittyvää. Itsellenikin muistiksi ja asioiden suraamiseksi.

 

  HELMIKUU

  vko 5

  ma  Pentukurssi, harjoiteltiin  Ei sanaa lattialla olevien herkkujen kieltämisessä, koira vapaana. Meni hienosti ja totteli vapaana oikein kivasti. Hiukan oli   asiaa välillä naapurin nöffille :

  ti Kumimattoa apuna käyttäenn sisällä näyttely seisomista noin 5min ja pari sivulle tuloa ja katsekontakia selin koiraan jotta sen pitää kiertää         nähdäkseen minun kasvot.

  ke Ulkona  pihassa kehä liikkumista ja pari seisonta harjoitusta pihalla., sitten vetovermeet koiralle ja juostiin noin 4 x 50m pihatie ja eteen käskyä ja     seeeeeeis käskyä harjotellen, yksi hyvä suoritus, loikkiminen tuntui olevan  nyt hiukan liian kivaa :)

  to Ulkona veto harjoitukset 4 x 50m ja  3 kertaa meni hyvin... oli huomattavissa että Pertta jo tiesi mitä tapahtuu...  osasin juuri oikealla hetkellä kun alkoi     vetämään kehua ja koira kiristi menoa :) Sisällä kumimatolla seisonta harjoitusta...kerta yli minuutin paikoillaan oloa...hyvin meni.

 pe  Tänään tuli kasvattaja käymään ja mentiin reilu vartti näyttelytreeniä, ympyrällä liikkumista ja suoraan ja seisomistreenit. Sain hyviä vinkkejä taas.

  Iltapäivällä vielä vetoreenit 6x50 m ja meni 5 kertaa oikein hienosti ja selkeesti Pertta nauttii puuhasta..onhan sillä energiaa :)

  la ulkona näyttelytreeniä, liikkumista ja seisomista :) Lähdettiin vetotreeniin ekakerran pois pihatieltä ja mentiin reilu 700m eli noin 1,5km lenkki   hölkättiin, välillä otettiin kävelyä ja annoin namia.

 

VKO 6

  ma Pentukurssi, harjoiteltiin katsekontaktia niin että kouluttaja tuli häiritsemään viereen. luoksetuloa, ja sivulla sauraamista vasta ihan muutaman askeleen. Kivasti se meni taas.

 ti sisällä sivulla oloa treenattiin.

  ke sisällä näyttelyseisomista ja sivulla oloa.

  to sisällä muutama sivulla olo ja maassa paikalla oloa.

 pe ulkona näyttelytreeniä ja sivulla treeniä.

 

VKO 7

 ma  Pentukurssilla. Mentiin koirat vapaana ja kontaktin ottamista, esineen kiertämistä . Kouluttaja tuli katsomaan hampaita ja tutkimaan koiraa. Luoksetuloa harjoiteltiin.

  ti sisällä maahanmenoa, paikallaoloa  ja sivulla oloa.

  ke ulkona näyttelytreeniä