Tänään meille tuli Eriba Nova asuntovaunu joka on jo iällä mutta siisti ja toimiva, eli se vastaa meille tarkoitustaan että voimme siinä kohtuu mukavasti ja edullisesti yöpyä. Koska käymme viikottain vanhempieni luona niin tämä toimii hyvänä "mökkinä" meille. Saamme olla omassa rauhassa, tulla ja mennä oman mielemme mukaan.

Vaunussa on u-mallinen takaosan sohvaryhmä ja sieltä on myös käynti vaunuun sisälle. Vaunu lämpenee primus lämmitysjärjestelmällä ja toimii niin sähköllä, akulla kuin kaasullakin. Liesi on kaasulla. Jääkaappi on pieni mutta ihan käypä. jopa lämmintä käyttövettä saamme vaunusta ja siellä on vessatiloissa kasetti vc ja jopa suihkukin olisi mahdollista ottaa.

Vaunun etuosassa on kaksi 80cm sänkyä joista saa kyllä tehtyä koko vaunun levyisen sisaruspedinkin niin halutessaan. Pistokkeita on molemmissa päissä ja keskellä vaunua että sähköä saa eri tarpeisiin ja telkkarikin on hankittu että sadepäivät sujuu ja läppärin ja mokkulan yhdistelmä takaa ajanvietettä sekin.

Ilta on mennyt vaunua siivotessa ja varustellessa. Huomenna lähdemme vanhempieni luokse heti kokeilemaan miltä elo uudessa "mökissämme" tuntuu.

Kyllä tässä kait aamukahvit keittää :)

Pertalla ei ole ainakaan mitään hommaa vastaan  koska se makasi rauhallisena sohvalla kun minä asettelin tavaroita paikoilleen. Pari kertaa se vilkaisi ikkunasta jos maisema olisi vaikka vaihtunut.