Aamupäivällä soi puhelin ja kiitolinjalta soitteli kuski jonka selvityksestä en ihan heti meinannut päästä jyvälle mutta sitten asia selkisi että eipä tule tänään meidän kodinkoneet ovat vielä matkalla kohti naapurikaupungin terminaalia ja tämä soittanut kuski ei voisi niitä jäädä enemmäksi aikaa odottelemaan kun oli muutakin kuormassa ja huomiselle siirrettiin sitten se homma.

Hyvä kun soitti ei siinä mitään ettei vaan jättänyt tulematta, kiitos siitä, niinkuin sanoinkin hänelle että ei tässä mitään hätää kun ilmoitti ja sovimme asiasta uudelleen, hän kun tuntui hieman olevan huolissaan ehkä että miten asia otetaan :)

No sitten odottelin kuumeisesti keittiötoimittajalta viestiä että koska suurinpiirtein tulisi keittiökalut sillä pitäisi kantoapua järkätä paikalle. Ei kuulunut ja soitin hieman ennen 16 sinne ja sain kuulla että tulisivat huomenna 9-11 aikaan aamusella.
Saimme hankituksi kantoavuksi lähellä asuvan miehen  joka on mieheni uudempia tuttavuuksia tältä kylältä ja hän lupasi tulla kun on kotosalla.

Kun mentiin raksalle jatkoin toisen yöpöydän kasaamisella ja se menikin jo liki rutiinilla ja sitten korkeamman lipaston kimppuun. Siinä vierähtikin tovi ja minä pulputin kuin papupata siinä välillä koirille ja välillä ainakin luulin puhuvani isännälle joka mutisi omia mittojaan kun laitteli listoja. Taitaa minua hieman jänskättää huominen keittiö!!

Tässä se nyt sitten jököttää.
1386331.jpg
Jätin laatikot tuulettumaan kun tuntui hivenen olevan jonkinasteinen elukkamyrkky niihin lykätty.
Mies sai makuhuoneen kaikki listat laitetuksi ovenlistoja myöten makuhuoneen puolelta ja tuo tuuletusikkunan ja lasin välinenenkin lista siihen meni kun hän haki niitä tänään töistä päästyään.
1386342.jpg
makuuhuone on siis eniten huoneista valmiina :)

Koirat katselivat kahdeksan jälkeen jo minua tiiviisti että eikö se nyt jo ymmärrä että heidän nukkumaanmeno aika alkaa olla lähellä ja haluavat jo sinne vielä oikeaan kotiin jossa on ihan ne omat lelut ja makuupaikat :)
1386358.jpg
Mies laittoi eilen illalla vielä uudet pahvit kunnolla lattian suojaksi kun tulee sitä tavaraa nyt sitten oikeen urakalla :)