Saatuani kotihommat kuntoon lähdin takaisin raksalle ja aloin ensin siivoamisen ja tyhjensin makuhuoneen kaikista tavaroista. Järjestelin ja imuroinkin lattiaa, kokosin roskia yms.
Mies oli saanut lasikuidut khh seiniin ja aloitteli silikoneja. Vessa oli nopeasti laitettu muutta khh menikin sitten jo kauemmin.
1302362.jpg
Tyhjensin sen aputasoksi aikomani kaapin ja imuroin sen ensin, sitten normaali pesu ja sen jälkeen maalipesu ja huuhtelu.

Laskin että minä laittaisin siihen nyt sitten kuudennen värin ainakin. Sillä nähtävillä oli valkoinen , sininen, vihreä, keltainen ja oranssinpunainen :)
1302373.jpg
Tultiin hetki sitten kotiin ja tein pitsan uuniin jotta mies jaksaa kiekkoa mennä pelaamaan 21.30 alkavalle vuorolle, ainut huono puoli siinä on että saunaan mennään sitten noin puolenyön maissa ja aamulla hänellä soi kello 5.00 kun alkaa aamuvuoro.

Huomenna hän hakee  töistä tullessaan yhden hanan ja kolme valmiiksi leikattua kappaletta muovimattoa jotka meille tulee ja tietysti liimat ja asiaankuuluvat hitsaussauma aineet.