Tämä nykyinen vuokratalomme on melko varjoisa sisältä joten sekin tukee viherkasvi mieltymystäni sillä ei paljon valoa vaativat taitaisi täällä edes viihtyä. Ihmeellisesti minun kanssani on kestänyt noin 20 vuotta viirivehka joka on sellainen pienempää lajia oleva mutta hyvin tuuhea nykyisin. Se on ollut eräiden remonttien allakin pölynpeittämä ja useita viikkoja lähes pussipimeässä että ei kait se enää mistään ole moksiskaan :)
Tässä tämä vanha uskollinen kaunistus on!
623977.jpg
Vuoden päivät minulla on ollut oikea kaunotar joka vei ajatukseni täysin itseensä kun työskentelin kukkakaupassa ja kotiinhan se tuli sitten kun se siinä pari viikkoa minua sitkeästi kiusasi.
Huonekuusi (Araucaria)
Tänään otetussa kuvassa näkyy hyvin uutta kasvuakin!
623985.jpg
Noin viisi vuotta on kotia somistanut monelle tuttu kultaköynös mutta tämä versio onkin hiukan oudompi ja tämä väri oli se joka minut hurmasi eli limenvärinen kultaköynös. Kukka näyttää olevan kyllä suihkun tarpeessa...salama paljastaa pölyn :)
623986.jpg
Uusin tulokas viime viikonlopulta puutarhapäiviltä on tämä upealehtinen Alocasia joka onkin hiukan vaateliaampi kun sen pitäisi saada olla kosteassa ilmassa, mutta yritetään!
Takaa kurkkii hentoinen Betelpalmu.
623990.jpg