1143493.jpg
Havuseppele on nyt valmis ja menee odottamaan kukkakauppiaan noutoa huomiseksi kylmään. Tästä seppeleestä tulee vielä normaalia kauniimpi kun se saa tuohon tyhjään kohtaan nauhojen lisäksi kukkasienen jossa on valkoista liljaa ja jotakin muuta kukkaa melko varmaan sinistä.

Tehdessäni seppelettä oli ajatus aina välillä harras kun mietin veteraanivainajaa, välillä taas hilpeämpi kun radiosta tuli mukavaa musiikkia. Lopputulos on kuitenkin tyylikäs ja katseenkestävä ja varmasti tekee oikeutta tilaisuudesssa.

Silitän havuja niitä laittaessani jo ihan ulkonäöllisestä syystä mutta myös sen kauneudesta. Minä lumoonnuin ensimmäisestä hetkestä asti tähän tyyliin tehdä seppele eikä hutaisemalla rautalangalla, aikaa siinä menisin vain neljäsosa tähän tyyliin mutta luontoni ei antaisi peräksi sellaista käsistäni tällaiseen tilanteeseen päästää. Ovikranssit ovat asia ihan erikseen.

Kauppias on minulle kyllä sanonut että eräs asiakas joka nouti tekemäni seppeleen oli silitellyt havuja ja todennut että tämä on tunteella tehty, se oli kaunein kiitos minkä lienen saanut näistä :)