Ruokakaupassa käynnin jälkeen suuntasimme raksalle ja aloimme tutkia mikä oli Nilanin juttu kun se ei eilen käynnistynyt. Mies tarkisti kytkentöjä jotka sähkäri oli tehnyt ja kappas sieltä se vika löytyi, johdossa on aina vika sehän on selvä se! Yksi vaihe oli kytketty väärin.
Kone pärähti heti käyntiin kun homma oikaistiin.
Minä otin ohjeet kauniiseen käteen ja opiskelin. Ensin kielivalikosta sopiva kieli ja sitten tekemään tarkistussäädöt ja haluttavat muut säädöt. Takkakytkin piti kerto laitteelle että sellainen on otettu käyttöön yms. Lämpötilat niin varaajalle kuin huoneisiin ja tehot sun muuta mukavaa.
1374550.jpg
Tässä on laite perusnäytössä.

Mies alkoi laittaa muita vermeitä kuntoon. Pyyhekuivain löysi tiensä paikoilleen ja samoin pesukonehana liitännät.
1374552.jpg
Minä lämmitin takkaa ja keitin kahvia sekä siivoilin eilisiä putkimiehen jälkiä ja muutenkin pahvia ja sen sellaista keräilin pois jaloista. Laitoimme yhden työtaso valonkin paikoilleen.

Sitten tulikin auto pihaan ja alkoi tavaroiden kanto sisälle.
Tässä jännittämäni eteisen kaappien ovet ja tämä on 30cm kapean kaapin ovi joka on muuten aika lähellä tuota seinänkin väriä, eli vaalea mutta punertavan ruskeaan taittava eli lähempänä vessan ja maalaamani vanhan kaapin väriä. Kyllä se värilastusta tehtävä valinta on aina sellainen jännitysmomnetin tekijä :)
1374563.jpg
Eteisen naulakko ja se kapea komero, ylös matalat kaapit.
1374576.jpg
Tässä makuhuoneen kaappeja
1374580.jpg
Mies lähti sitten töihin ja minä menin käymään palaveeraamassa pomoni kanssa ja siinä samalla tein tarkastuksen kartanon mailla. Aikaa siinä vierähti kun kerroin suunnitelmia kartanon suhteen ja mahdollisen työssäoppijan ottamiseen kaverikseni hommiin kesäksi.

Tullessa poikkesin vielä katsomassa miten nilsku puksutti ja hyvinhän se hanoista tuli jo tosi kuumaa vettä, se  huolehtii siellä nyt ilmastoinnista, vedenlämmityksestä ja lämpimän ilman kierrättämisestä jota se saa esim takan läheltä :)

Huomenna tietää taas mitä tehdään kun kaapit ja ovet siellä odottaa laittajiaan :)
puitakin pitää käydä hakemassa anoppilasta kun ovat siellä säilössä suulissa häkeissä.