Tänään huomasi raksallakin että on maanantai, jotenkin oli työkalutkin  maanantai terässä. Mies tappeli viimeistelynaulaimen kanssa joka temppuili ja teki rumia jälkiä listoihin ja minä aloin kokoamaan yöpöytää jossa sain kaksi sormistani halki kun laitoin laatikoiden kiskoja ja pettävän vaseliinin alla olikin terävää särmää enkä edes huomannut heti että revin sormeni verille koittaessani kiskoja paikoilleen. Meni tunti reilusti kun kasasin yöpöydän. Miten moneen osaan ne osaakaan tuollaiset laittaa...huoh!
1384052.jpg
Väriin en ihan ole tyytyväinen se on hiukan liian keltainen tai mitkähän lie mutta ei voi mitään, totesin miehellekin että ostetaan sitten uudet kun äkkirikastutaan :)
Tähän sarjaan on sitten vielä lipastokin. Mahdanko huomenna koota toisen yöpöydistä.

Mies laittoi makuhuoneeseen ikkunalistatkin.
1384064.jpg
Makuhuoneesta puuttuu sitten vain oven vieruslistat ja tuo ikkunan ja tuuletusluukun välinen lista.

Kattolistoja jo hyvää vauhtia.
1384072.jpg
Minulle soitettiin tänään että kaukokiito tuo huomenna kodinkoneet joten niitä ollaan sitten 14.30 vastaanottamassa.

Itse soitin ja täytyy myöntää että hiukan kiukuttelin kun huonekalukauppa ei informoi minua mitenkään ja jo tammikuun puolessa välissä tilaamani ruokailuryhmä ei vieläkään ole saapunut jo lukuisista lupauksista huolimatta niin tänään jo hiukan menetin malttiani ja totesin että onneksi tämä ko. liike ei ole mikään talontoimittaja sillä eihän tuollaisesta tulisi mitään.
Laitoin tästä firmasta oikein reklamaatiota heidän nettisivujen kautta että osaisivat hieman parantaa logistiikkaansa jatkossa ja asiakkaalle informaatiota.

Tänään hiukan stressaa tämäkin touhu. Tullessani kotiin koirien kanssa raksalta ajattelin että olispa nyt loma tiedossa, voispa pakata aurinkovoiteen ja uikkarit ja mennä palmun alle kylmän juoman kera.....haaveita, haaveita.