Olimme taas ystäväni mökillä Merimaskussa yhden yön. Mentiin keskiviikkona aamupäivällä ja saimme viettää ihanan aurinkoisen kevätpäivän merimaisemissa ja kauniilla karuilla kallioisilla metsätaipaleilla. Kuljettiin taas pitkin rantoja ja metsiä. Käytiin syömässä Merikievarissa ja istuimme paistattelemassa päivää mökin ihanalla terassilla. Kuuntelimme lintuja joita ei vielä kauheen paljon kuulunut merenlahdelta. Illalla saunottiin, pelattiin korttia ja juteltiin ystäväni kanssa kaikenlaista taivaan ja maan väliltä. Todellaista virkistävää "mökkiterapiaa"!

Jäljet kertoivat kuitenkin omaa tarinaansa. Kaislikostakin kuului erinäisiä rääkäisyjä ja muutama vesilintu nähtiin kauempana uiskentelevan. Tikkoja oli aika paljon kun kuuli eri suunnilta rummutusta ja niidenkin minulle kovin tuttuja rääkäisyjä puiden latvuksissa.

Maisemat on kyllä satakuntalaiselle jo niin erilaiset kun on kallioista ja maasto kumpuilee paljon ja saa heti niin erilaisen ilmeen. Katajia on valtavasti ja ne ovat toiset todella suuria ja komeita niitä ei vaan väsy ihailemasta. Nämäkin seisovat kaunistii luonnon omassa suunnittelmassa ryhmässä.

Pertta pääsee aloittamaan maanantaina myös näyttelykoulutuksen ja tiistaisin on meillä arkitottelevaisuutta että ihan kivasti on koirallakin ohjelmaa. Läksyjä pitää harjoitella kotona myös ahkerasti.

Mandi kävi eilen paikallisessa koiratarvikeliikkeessä käyvässä lääkärissä saamassa silmätipat koska sen silmä oli tulehtunut. Nyt tiputamme 10vkr antibiottitippoja.