2200877.jpg
Tänään on ollut niin kaunis päivä että! Aamulla oli kireää pakkasta ja oli kyllä ihana tassutella paljain jaloin keittiössä kun olin leivinuunia lämmittänyt.
Päätimme lähteä hakemaan loppuja noin kolmea kuutiota kuivia klapeja anoppilan mökiltä.
Siellä heittelimme rivakasti kimppaan transitin perätilan täyteen klapeja. Metsä vain kajahteli kuivien klapien lentäessä takatilaan. Osa tietenkin kasattiin nätisti että mahtuu enemmän.
Hiki siinä hommassa melkein meinas tulla kun olin varustautunut kuin eskimot ikään. Vanha miesten untuvatakki...pari numeroa vähintään liian iso ja kunnolliset miehen isoäidin tekemät nahkarukkaset kädessä ei tullut kylmä.
2200878.jpg
Kun hommat oli tehty kävin katsomassa jokea jossa oli jo jäät. Se ei ihan helpolla jäädy koska virtaa kohtalaisesti. Mieshän kuvan sitten nappasi :)

Takaisinpäin tullessa aurinko paistoi värjäten taivasta ensin punaoranssilla ja siitä se hiipui lilan, turkoosin, marjapuuronpunaiseen ja hentoiseen sinertävään usvaiseen hämyyn.
Matkalla piti nopsaan veivata auton ikkuna auki ja kuvat terhakka koskikohta joessa joka huurusi kauniisti.
2200879.jpg
Hinku oli suuri päästä kuvaamaan jokea, koskia ja muita maisemia järkkärillä mutta se nyt ei ollut tänään mahdollista kun oli tämä tärkeämpi tehtävä.
Nyt kelpaa taas kantaa kopassa puita ja laittaa valkeat pesiin.
Varmasti on nyt talviset klapit tuotu kotiin.