Tänään mies hankki tuttunsa välityksellä eräältä karavaanarilta vaunuumme etuteltan. Saatiin se huokealla verrattuna uuteen ja teltan kuntoon. Ainoana "vikana" oli säilytyksen tuoma tunkkaisuus. Sen mies hoisi parintunnin ahkeralla mäntysuopa hoidolla eli harjaa, painepesuria ja mäntysuopaa :)

Hän kokosi teltan kuivumaan paikoilleen joskaan kaikkia kiinnitysnaruja sun muita ei laitettu. Teltassa on myös kevyet verhot jotka saa noiden muovisten ikkunoiden sivuille ja nuo auki jos sattuu olemaan lämmintä. Tämä tuo mukavuutta vaunuiluun kun viime viikonloppuna tuli huomattua sateen haitat ja koirat. Nyt voimme pitää kesäaikana häkkiä tuossa teltassa ja koiria siinä ja kuivata koirat suojassa ennen vainuun menoa. Saamme tuohon pöydän ja tuolit ja muille tavaroille myös säilytystilaa kun vaunu kerran on suurimmaksi osaksi paikoillaan.

Samoin eilen tuli uusi 19" LCD televisio vaunua varten eli sadepäivät on totaalisesti pelastettu. Läppärin mukana olo takaa vaikka dvd elokuvien katselun telkkarista.

Vaunu lähtee ehkä torstaina jo kohti vanhempieni tonttia koska kuormasta uhkaa tulla melkoisen painava muuten ja meidän vanhahko vetojuhtamme ei ehkä jaksa kaikkea niin mies vie jo vaunun ja pystyttää teltan paikoilleen torstaina ja mennään sitten ilman vaunua perjantaina kun minä pääsen töiltäni. Sää sanelee minun perjantain työni pitkälti.