Tänään on ollut raskas päivä ja syöminenkin ajoittui ihan hetki sitten kaakaoon ja pariin leipään. Ei ihme kun sain kuulla tänään että olen laihtunut, niin siinä on käynyt kieltämättä, siksi kompensin asiaa ja ostin kaupasta 2 purkillista jäätelöä kun oli tarjouksessa :)

Tänään tulivat 3 isoa ja tosi, tosi painavaa mattorullaa ja niitä oli miehen ja minun lisäksi appiukko raijaamassa sisälle Samoin saatiin khh allashana ja käsisuihku ja tilaukseen jäi FM Mattsonin ihanan yleellinen suihkusetti jossa iso siiviläinen yläsuihku ja sellainen perinteisempi pienepi suihku ja laadukas hiljainen ja turvallinen sekoittaja. Minä halusin kun olemme koti-ihmisiä ja arvostamme saunaa ja pesutiloja niin suihku on se joka saa kruunata sitten sen nautinnon löylyjen lisänä.

No tämänpäiväiseen.
Tässä makuhuoneeseen levitettiin jo matto lattiaan. Ei ole vielä liimattuna eikä ihan vielä kokoonsa laitettuna, lähinnä kokeiltiin maton työstöä ja sen sellaista.
1306002.jpg
Pidän hirmuisesti tästä todella arvokkaan näköisestä vanhasta kuosista jossa ihan naulatkin tuntuvat ja puun syyt ovat siellä täällä halkeilleetkin ihan kuin aidossakin. Matto on Novilon Scandinavia sarjaa ja kaunis nimikin sillä on Viva Castello joustovinyyliä.

Juoksutin leikattua palaa sovituksessa tapettiin ja maaliin joka meni taas salamasta ihan liki valkoiseen vaikka onkin se vaalea beige.
1306011.jpg1306013.jpg

Soitin vielä tänään kaihdin miehelle ja hän tulee mittaamaan ikkunat huomenna jotta saadaan sälekaihtimetkin ikkunoihin ja meillä jatkuu maalausurakka jotta khh saadaan kaluste kuntoon. Laitoin jo vessaan lattialämmityksen ykköselle kun saumauksesta on kulunut sopiva aika.

Nyt taidan mennä armaan kainaloon nukkumaan, siis hyvää yötä!