Mies laitteli aamupäivän hankkimaansa pressutallia autokatoksen jatkeeksi jotta saamme osan tavaroista tuoda suoraan siihen ettei tarvitsisi moneen kertaan tyhjätä itse tallia jos se valetaan lattian osalta tänä suvena. Hän laittoi tallin niin että sinne saadaan lankkulattia tapulin pohjia avuksi käyttäen. Tallilla on kokoa 3 x 6 metriä.
1455297.jpg
Kaukokiidon auto kaarsi pihaan ja toi meille kaivatun ja odotetun paketin. Franken rst lieskari saapui! Purettiin se laatikostaan ja vietiin osat miehen huoneeseen odottamaan asennusta. Sähkäri saa varmaan soiton tänään :)
1455298.jpg
Menin koirien kanssa pitkähkön lenkin eilen ja tänäänkin lähimaastoissa. käytiin tänään vanhan soranottopaikan pohjalla, se on melko jyrkkä kulkuinen ja oli kovin pehmeää ja laittoi oikein hengästyttämään kun sieltä kipusimme ylös.Leskenlehtiä on jo näkyvillä muutamissa paikoissa, no niitä näin kyllä jo reilu viikko sitten ekan kerran.
Linnut mekastavat melkoisesti ja lähimetsä kaikuu iltaisin ja aamuisin mustarastaan kauniista laulusta. Koirat nauttivat lenkistä ja minä samoin!