Kun tulin töistä missä istutin toistasataa kesäkukkaa ja hikoilin auringossa jatkoin samoja puuhia kastelun merkeissä kotona ja sitten vastaanotin ison traktorikuormallisen multaa.
Todella hyvää multaa. Huomenna ehkäpä sitä kärrään kun on lyhyempi päivä tiedossa töissä. Tänään ei yksinkertaisesti jaksanut ja oli tehtävä ruokaa ja pyykkiä yms.

Tässä tämä komea kasa nyt on!
1617059.jpg
Kierros iltasella pihassa kertoo että miehen työmaa tontin reunalla on hyvää vauhtia menossa, eli talveksi on tiedossa klapeja jo monta kuution häkkiä.
1617070.jpg
Pihlajat kukkivat nyt ja levittävät melkoisen voimakasta tuoksuaan lämpimässä illassa.
1617074.jpg
Taas tontilla yksi kukkija jonka haluan siellä säilyttää, eli tämä mäkitervakko tai tervakukkana tunnettu kasvi on ilmestynyt tontin maankuorinta kasan päälle kukkimaan, viime vuonna en näitä tontillamme nähnyt, lähellä kylläkin, lienevätkö sieltä levinneet ja hienoa niin toivottavasti näemme näitä vastakin tontilla.
1617081.jpg
Kuuman päivän jälkeen maistuu minulle kuitenkin kipakat löylyt ja huomenna jatkamaan töissä kesäkukkien istuttamista ja kastelua. joten nyt saunaan jutustelemaan isännän kanssa päivän kuulumiset kun hän tuli kotiin iltavuorostaan.