Posti toi eilen tilaamani siemenet, kyllä oli taas nopeaa toimintaa :)
1368329.jpg
Tein inventaariota eilen ja tilasin sellaisia mitä olin vaille. Hyötykasveista oli porkkana,  basilikan suurkuluttajana tietenkin sitä, Kiinalaista ruohosipulia ja tavallista ruohosipulia. Tuo kiinalainen on vaan melko huono itämään, en saanut sitä viime vuonna kun pari itämään. Nyt olisi kyllä tarkoitus se idättää laatikossa ja siitä siirtää sitten avomaalle tai sitten peitän harsolla kun maa on niin hiekkaista että kärsi ehkä kuivuudestakin.

Kukkasista otin isosilkkikukkaa, kesämalvikki,kesäharsoa, helminukkajäkkärää, tuoksuhernettä joka on riippuvaa ja sopii siten amppeleihin, ruukkuihin,ja tarha-apinankukkaa joka on mielestäni orvokin kanssa kilpaileva kaunis liian vähän käytetty kukka. Sitten tilasin vielä nipun muovisäleitä että saa kirjoittaa nimiä että missä mitäkin kasvaa :)

Tilasin vielä eri firmasta sitten kasvilamput khh kun sinne kerta sellaiset olen halunnut että voin taimia kasvattaa ja valottaa oikeaoppisesti. Samalla tilasin hallantorjuntaan sopivaa peiteharsoa, katekangasta ja muita kankaita  joita tarvitaan avomaalla. Siementen kylväjän tilasin koska se helpottaa kummasti kovin pienten siementen käsittelyä.

En tiedä kait minä voisin jo parin viikonpäästä laittaa noita siemeniä esikasvatukseen jos vaan ehdin. Pakkohan nuo olisi esikasvattaa hajuherneet ja apinakukat ainakin. Kunhan kasvivalot tulee ja saadaan vesihommat kuntoon niin eiköhän se siitä.

kyllä se lintujen liverrys ja vesilätäköiden saapuminen herättää kummasti puutarhurin!