Kyösti

Katos saatiin valmiiksi sopivasti kun sade on ollut aika runsasta ja vilpoista taas muutamana päivänä. Kyösti varsinkin on heppa joka ei oikein kasvata talvikarvaa ja kärsii siten sateesta ja kylmyydestä. Nyt se onkin hengaillut mielellään tuulta ja sadetta pitämässä katoksessa sadeloimitettuna.

Hepat saivat havuja

Katokseen laitettiin vesisaavi ja suolakivi jotta laitumella on kaikki mitä hepat tarvitsevat ja nyt kun ruoho on loppu laitumelta eikä vielä jatkuva säilöheinäpaali ole käytössä hepoilla ne saavat havuja jotta niiden kanssa kuluu aika ja ravintoakin niistä irtoaa hevosille.

Milla & Timppa ja Suvi & Diisa

Diisa on taas päässyt hiukan puomeja menemään ja uutena on tullut keilojen pujottelu niin käynnissä kuin muissakin askellajeissa. Olen harjoitellut itse siirtymisiä niin käynnistä raviin kuin tölttiinkin.

Diisa mannekiinina

Fleeceloimi kauniilla heppakoristuksilla :)

Hankin kesän jälkeen alennetuista loimista pari hyödyllistä. Ylimmäinen sade/ötökkäloimi johon kuuluu vielä kaulakappalekin joten mahdolliset kiusaa tekevä polttiaiset saa kuriin tuolla ja se käy myös keväällä / syksyllä sadeloimesta jos on tarvetta. Fleeceloimi on kätevä kuivatuksessa tai jos on tarve muuten pitää heppa lämpimänä tallissa tai kuljetuksessa.

c. Minna:H

Eilen maastoiltiin Minä & Diisa, Milla & kyösti ja Suvi & Timppa

Diisa ja bling bling suitset :)