Eilen lauantaina oltiin melkein koko päivä ulkona puuhastelemassa ja mikäs siinä aamusta asti todella lämmintä, jälleen tuli ennätykset rikottua!

Minä aloitin laittamalla hieman myrkkyä laatikonpohjalle jotta sieltä puskevat heinät eivät niin kasvaisi ja sitten siihen päälle maisemointikangasta jonka nostin laidoille ja sieltä täältä niiteillä kiinni.
1502304.jpg
Sen jälkeen hain kottikärryillä rakennusvaiheessa kuorittua metsänpohjaa, eli siinä on paakkuja savea, multaa, turvetta ja tietenkin hiekkaa:) Mies tuli omista puuhistaan kuitenkin auttamaan ja kauhaisi majurilla minun avukseni muutaman pienen kauhallisen, yllättävän paljon sitä tavaraa tähän meneekin.
Kalkitsin ja lannoitin massan kosaka metsänpohjassa on melko matala pH.
1502307.jpg
Sen jälkeen 420 litraa ostomultaa joka on kalkittu ja lannoitettu. Nostinkin siilit ja tuon eukon  pienten kivien päälle ainakin nyt toistaiseksi koristamaan mullosta.Tähän on hyvä sitten istuttaa ja kylvää mahdollisesti jotain kesäkukkaa.
1502308.jpg
Istutin kasvihuoneeseen säkkiin, tilliä, vihannesportulakkaa ja lollo rosso salaattia. Sitten liotin sinisarjan mukulan ja istutin senkin isohkoon astiaan, se saa jäädä kasvihuoneeseen kasvamaan. Olimme illalla anoppilassa saunomassa.
Miehen projekti kompostori omassa jutussaan.