Tänään on käyty kaupungilla asioilla ja ostin lisää löytämiäni ihania juuri minun värisiä kuppeja ja leipälautasia. Ne ovat kiinalaista luuposliinia. Niille aion kyllä kyhätä hyllyn jossa ne ovat aina esillä ja helposti otettavissa käyttöön, kuppi on senverran iso ja käteen hyvin sopiva että se menee hyvin myös teekuppina. Opettelen ehkäpä nauttimaan välillä kahvinkin oikein kupin ja asetin kera :) Nämä ovat niin herkullisen värisiä että niitä ei kannata kaappiin piilottaa. Puolitusinaa kuppeja ja 10kpl leipälautasia.
1261036.jpg
Laitoimme kaapin paikoilleen seinälle vaikka sitä ei olekkaaan vielä maalattu varsinaisella maalillaaan mutta lattian saumojen hionta vaatii tilaa ja kaikki liikenevä nyt pois jaloista, saa sen maalatuksi teippaamalla kaapin reunat.Täytyy kyllä sanoa että kyllä vanha kaappi tuo tunnelmaa.
1261053.jpg
Komeron hyllyt jotka maalasin saivat paikkansa siivous ja muiden epämääräisten tavaroiden komerosta. ei nykyään kovin usein laitetakkaan umpipuisia hyllyjä, nämäkin ovat mielestäni säilyttämisen arvoisia!
 1261058.jpg
Tein tänään saunan ja suihkutilan osalta laattojen välien siivousta, irrottelin kokkareita ja imuroin. Huomenna vielä kodinhoitohuone saa saman käsittelyn.
1261065.jpg