1186209.jpg
Tänään tuuli hyytävästi kun oli vihdoin pakkastakin liki -9 astetta. Tein lenkin ja menin raksalle katsomaan kun mies ahertaa. Minä laitoin reilu viikko sitten pinnattuun funkkikseen tulet. Siinä no ollut pieniä valkeita joka päivä, pelti on kuitenkin auki niinkuin kuuluukin pinnaamisen jälkeen. Laitoin nyt jo vähän isommat valkeat ja kyllä se tämä vetää komeasti, eikä ole merkkiäkään että tuprauttaisi savua. Hellaleivinuuni onkin konstikkaampi se ei toimi vieläkään kunnolla, on vaan kosteutta siinä, se ottaa aikansa kun tehtiin märälle alustallekin niin kuivuminen on hidasta kun on ollut kostea syksykin.

Kyllä tuli on sellainen elementti että jo kyykkiessäni tuossa ttakan edessä odotan sitä päivää että istun suunnittelemassani nojatuolissa ja katselen tulta ja voimpa siinä lasin viiniäkin maistella =)

No niin paluu arkeen! Mies laittoi viimeiset tervapaperit tänään pois ottamansa lämpöilmapoistopumpun kohdalle olohuoneeseen, sitten on levytys suoritettu koko talossa. kittausta ja maalausta on kyllä sitten vielä.

Tässä viimistä viedään!
1186212.jpg