Tänään on taas ollut monipuolinen raksapäivä. Maalailin vielä kaapin pohjan ja pikkulaatikot sisältä sekä miehen huoneessa olevan paneelikaton valkoisella.

Käytiin hakemassa kaupasta sarjoitetut lukot, josko laattahommien jälkeen voitaisiin laittaa uudet ulko-ovet paikoilleen ja villaa ilmastointiputkia varten, se on kätevämpää rullatavaraa joka taipuu putkien ymrärille paremmin.
1249435.jpg
Postin kautta tullessa sain Ikeasta tilaamani reelinki jutut ja muita rosterihylly tarvetta ja lukkokaupasta tilaamani sisäovien kahvat ja peitelevyt sekä vessan oveen tulevan lukon.
1249442.jpg

1249446.jpg

kannoimme sisälle heti aamusella miehen tuoman eloksoidun alumiinilevyn ja minä sitä hieman katselin ja sovittelin pystyasentoon seinää vasten ja mietin että huolisinko sellaisen keittiön kaappien välitilaan. Se olisi melko moderni kyllä. Nyt vaan on melkoinen harjatun teräksen ja rosterin kausi minulla. Kodista tulee jotenkin melko moderni vaikkakin uskoisin että silti kodikkaan lämmin ilmeinen.
Levy meni huuruun tuotaessa pakkasesta sisälle ja se on ollut jo pari vuotta ulkona kuulemma että on ainakin sään ja käytön kestävää. Uskon että sitä meille sitten tilataan määrämittaisena:)
1249462.jpg
Kun ostimme mökin jäi sinne jotakin "remontti" tavaroita kaupanpäällisinä ja sieltä löytyi laatikollinen valkoista kukkalaattoihin sopivaa laattaa, kuvasta ei näe mutta valkoisessa on lehden kuvioita laatoissa himmeänä, kukkalaattojakin on noin 20kpl. Mietin että mitähän näistä tekisi, jotenkin ne voisi hyödyntää. Laitetaan mietintään.
1249470.jpg
Huomenna jatkuu maalaushomma. Otan käsittelyyn siivouskomerooni tulevien hyllyjen maalipesun ja maalauksen huomenna. Laatoittaja oli lähtiessämme jo miltei saunankin lattian laatoittanut ja tulee huomenna varmaan takaperin kulkuväylän osan ja uskoakseni saa kokonaisuuden laatoitetuksi. Katsotaan aloittaako hän huomenna vai perjantaina vessan lattian isojen laattojen laiton.