Suvi ja Diisa
Pari päivää ollut melko märkää. Vettä on tullut pitkin päivää . Eilen työpäivä oli pelkkää sadevaatteiden kanssa taistelua mutta sain kuitenkin kartanon puutarhaa siihen kuntoon että kelpaa äitienpäivälounas vieraiden kuljeksia siellä :) Iltapäivällä tuli Diisalla ratsastamaan alkanut tyttö sateesta huolimatta  ja heppa toimi oikein kivasti ja sitä oli ilo katsella .

 
Sade on osaltaan herättänyt ruohon ja hiirenkorvat kovaan räjähtävään kasvuun joskin narsissit ja muut kevät kukat odottelevat aurinkoisia päiviä nupuillaan.

 
Mies on uurastanut koko viikon sirkkelissä sukulaistensa kanssa ja lautoja on sahattu koko suvun tarpeisiin. Meillekin tuotu monta kuormaa jotka nyt pitää tapuloida kuivumaan.

 

Pertta ja kuudes viikko alkaa
Pertta alkaa voimaan melko paksusti. Se on tuhtiintunut 2.3kg lähtöpainosta. Se ei hypi enään niin kovasti pihalla katselupaikalleenkaan kun taitaa masussa alkaa painontunne olemaan jarruna moiselle riekkumiselle. Nyt kuitenkin menemme metsälenkille ja iltapäivällä odottaa hepan kanssa maastolenkki.
Huomenna mennään käymään äitiäni katsomassa joka pääsee onnekseen ensi viikolla lähemmäs meitä ja asuinpaikkakuntansa terveyskeskussairaalaan jossa onnekseen on kuntoutsta hänelle luvassa.