Eilen olin ensimmäisellä lauantailuennoilla oikeustieteen opintoja ajatellen. Tämä tieteenala on ollut jo useita vuosia yksi niitä mitä haluaisin enemmän oppia ja ymmärtää. Aloitin tässä jo aikaisemminkin näitä opiskelemaan mutta jätin homman lepäämään laakereilleen kun raksahommat olivat niin päällimmäisinä. Huomasin ylittäväni voimavarani koska luettavaa on aivan älyttömästi tässä ja itseopiskelua on harrastettava tosi paljon. Kurssin sisältö tenttiä varten kattaa reilut 800 sivua lukenmista ja kun sitä lukemaansa tulisi sitten vielä ymmärtääkin :)

Suoria lakitekstejäkin on perustus-isyys ja rikoslakien tekstit, että ei tässä aika tule pitkäksi jos niin jossain välissä erehdyin ajattelemaankin. Tämä johdanto kurssi pitää hyväksytysti tenttiä jotta pääsee jatkamaan muita lakitieteen opintoja.

Hellalla kypsyy lämmityksen sivutuotteena ohrapuuro. Kyllä tätä hellaa vaan pitää ja pitää ylistää! Kyllä minä niin tyytyväinen valintaani olen että! Ei sähkölieden puurot lyö vertoja tälle tuntien hitaalle haudutuksella rautapadassa.