KicksPark

Tässä on nyt uusi potkurini. Se tuli eilen ja kovalla kiireellä se kasattiin ja minä pääsin ekat jumppamatkat kylälle sillä potkuttelemaan. Koria ei ehditty edes kiinnittää kun kello juoksi. Komeasti sillä meni . Laitoin piikit toiseen kenkään vaan mutta saa kyllä olla molemmissa niin saa kunnolla potkittua molemmilla koivilla :)

 

Pertta tutustui tänään kelkkaan ja ensin mentiin pihatietä pari kertaa edestakaisin hitaammin ja se sai tottua kelkan rapinaan ja sitten vasta aloin antaa veto käskyä.

Mies kuvasi päivän toisen harjoituskerran. Kyllä tyttö tykkää juosta ja tarkoitus onkin tilata oikeen kunnolliset vetovaljaat joissa painopiste tulee taakse ja alemmas mitä nykyisissä valjaissa jotka eivät ole vetovaljaat. Kunnollisen vetoliinan jo tilasin valjakkourheilijoiden liitosta ja sieltä ne valjaatkin sitten. Ei tarvitse pelätä että pettää välineet niikuin jo meni halpis vetonaru kun tyttö innostui canincross treenissä hiukan liikaa kiskomaan :)

2.3m vetoliina jossa joustava osuus koiran  selkää säästämään ja vetomukavuutta tuomaan ja kunnolliset pitävät lukot.

Tässä mennään pihatietä ja emäntä on hiukan unohtanut että oliko edessä heppa vai koira käskysitä päätellen :)

 

Löysin vanhempieni talon vintiltä yli 30v vanhat lapikkaat ja pienen huoltotyön jälkeen saan niistä itsellni hyvät metsäkengät koirien kanssa ulkoiluun.