Tänään käytiin aamupäivällä ostamassa suihkuhuoneeseen kattopaneelit ja nättiä liki oksatonta mänty paneelia joka oli hyvin ruskeaksi värjättyä tuli ostettua ja sitten puuttuvia ikkunan ympäryslistoja ja kulmalistaa.
Rakennustarkastaja onkin talvilomalla tämän viikon mutta nyt suunnitellaan muuttoa ensi viikon lopulle eli sinne 4-6.4. Tällä viikolla pitää siis miehen huone joka on ollut sellaisena ylimääräisenä tarvikevarastona niin laittaa muovimatto lattiaan ja tapetoida ja maalata yksi seinä jonka meinaankin heti huomenna hoitaa pois alta ja sitten listoittaa.
Keittiökoneetkin pitää laittaa paikoilleen ja saada siitä hanasta infoa, ei ole vielä kuulunut mitään.

Soitin myös sovituista vaatehuoneen hyllyjärjestelmästä ja tilasin kaikki tarvittavat matskut ja saamme ne  hakea sitten kunhan meille ensin soitetaan koska ne on pätkitty.

Olin työpaikallanikin ja hoisin hiukan siihen liittyviä asioita koska mahdolliset seuraavat pari viikkoa on melkoista hässäkkää.
Leikkasin omenapuita, nuoria jotka on istutettu 2006 joku 13kpl ja sitten muutamasta vanhasta kuusesta pari kuollutta oksaakin sahasin pois kiusaamasta kesän nurmikonhoitoa.

kartanolla oli melko rauhallinen keväinen tunnelma.
1407699.jpg

1407708.jpg
kotimatkalla poikkesin postista hakemaan muuttoilmoituslomakkeen, tänään on tehtävä lista niistä paikoista mihin pitää ilmoittaa sitten osoite.

Nyt tekemään pullataikina josko nimipäiväkahvit ja pullat ihan sitte jo juodaan uudessa pirtissä  kun siihen ei voi laskea että pullaa ehtisin ,saatikka osaisin heti uudella uunillani paistaa =)