Maalasin vanhan alakaapin tänään ekaan kertaan sisältä ja ulkoa, sekä sen laatikon ja hyllyn.
1310631.jpg
Sen nupit maalaan värillä jolla maalasin yläkaapinkin ja teen jonkun kehittelemäni kuvionkin sillä noihin kylkiin ja taakse. Taakse on laitettava reunoille jotkut listat sillä joku on ihan kuin nakertanut vanerista takalevyä. Tuo väri on samaa joka on vaaleampana tuolla seinissäkin, sitä jäi niin paljon kun tule sitä vaalennusta.

Mies toi minulle magneettimaaliakin tänään purkillisen, sillä teen meille muistitaulun itse johon käytän jäljelle jääneitä mosaiikki laattapaloja koristeeksi eli teen muistitaululle niistä kehykset. Kovalevyn palaselle maalaan ja laitan sen, katsotaan mitä siitä tulee. Samoin kovalevylle liisteröin sen tapettitaulunkin, tai ainakin yritän :)

Hän toi töistä tullessaan hakemansa tilatun pyyhekuivaimen joka tulee khh seinälle.  Samoin on tullut jo tilatut vessan välitilaan tulleet seinälaatat.

Minulle taas soitteli kalustetoimittaja ja sovittiin vessan ja khh kalusteiden tuonnista vasta ensi viikolla koska otamme heiltä myös asentajan  laittamaan niitä miehen kanssa että saadaan ne nopeammin paikoilleen kun niissä on niitä helojen laittoa, tiskipöydän ja altaan kiinnittämisiä.

Tänään on saatu minun työhuoneeni tapetointi loppuun.

Samoin kaikki isoimmat seinäpinnat on nyt maalattu kahteen kertaan eli ne ovat valmiit. Miehen oma huone on vielä vaille tapettia ja maalia mutta se saa odottaa sen takia koska sitä tullaan käyttämään vielä pitkään tavaroiden, maalien säilytystilana joten ei kannata vielä laittaa sitä ihan loppuun saakka kuntoon.

Viikonlopulla tulee ainakin Nilanin ilmalämpöpumpun raijaus täältä vuokrtatalon autotallista omalle tulevalle paikalleen, siinä tarvitaan muutama raavas mies että 180 kilon pömpeli saadaan pystyasennossa vietyä sinne. Samoin ehkäpä uudet ulko-ovet asennetaan lukkoineen, heloineen paikoilleen.