Olin taas ystävättereni kanssa Merimaskussa mökkeilemässä. Vieraskirja antoi kertoa että olimme viimeksi noin 2 kuukautta sitten siellä.Ilma oli taas aivan upea, tyyni ja leuto. Aurinko oikein hehkui taivaalla ja se hiukan jopa lämmitti.Watti koira oli taas meillä matkassa ja  sen kanssa käytiin kävelemässä pitkin ja poikin kumpuilevaa kallioista maastoa.

Menimme mökille siksikin koska ystävättäreni aloittaa kokopäiväisen taidekurssin ja se estäisi meidän mökkeilymme  josta viimekerralla sovittiin eli mentiin nyt heti koska nyt olisi vielä siihen aikaa hyvin.

Kaislat olivat kauniin vaaleita. Näimme isohkon lintuparven lähtevän lentoon vedestä. Kuulimme myöhemmin illalla kyläpaikkamme emännältä että ne olivat kuulemma isokoskeloita jotka ovat vielä vain sitkeästi näillä vesillä.

Minä tein jotain historiallista ja menin uimaan noin kahdeksan asteiseen sisäaltaaseen joka oli kyläpaikkamme saunan yhteydessä. Empä olisi uskonut näin tekväni, vaikka minua kyllä on alkanut kiinnostaa tuo avantouinti. Saapa nähdä laitetaanko pihalampi uimakuntoon :) Se oli itseasiassa aika hienoa, siitä oli kiva pujahtaa lämpimään saunaaan. Ystäväni harrastaa tätä lajia ja hänhän se minut sinne rohkaisi.

Luonto oli kyllä niin kaunis taas että!

Ihastelimme leppien violetin hehkuisia urpuja ja silmuja. Iltaaurinko osui niihin ja ne oli kyllä todella violettisia.

Ei tästä kuvasta tietenkään voi nähdä sitä ihan miltä ne näytti mutta on tossa hiukan se nähtävissä. Kiva oli reissu taas tehdä ja jutella yömyöhään kaikenlaista asiaa ja asian vierestä.