Tänään aamusella kun keittelin aamukahvit meille päätin että nyt on niiden kolmen muuttolaatikon aika päästä kotiin! Meillä on täällä vuokratalossa ollut muuttolaatikossa Arabiaa ja muuta "parempaa" posliinia odottamassa pääsyä kaappeihin, täällä sellaista tilaa ei ole ollut. Tänään ne otin mukaan autoon ja tässä esittelyt!
Myrnat arvoisessaan vanhassa kaapissa :) Nämä ovat miehen isovanhemmilta kihla-häälahjaksi saatuja.
1381083.jpg
Kavereina muita astioita, vihreät tusina astiasto kuppeja ja kaakkulautasia on vanhemmiltani noin parikymppisenä saatuja lysterikuppeja kultauksin. Vasemmalla ylhäällä Pentikin sarjaa isoäidiltäni ja tädiltäni.
1381088.jpg
Perinnöksi valitsemani miehen isovanhempien juhla-astiasto  osia Arabia Ahti, tähän kuuluu vielä yksi suuri tarjoiluvati, se ei vaan mahdu tuonne ylös, näille pitää ostaa sellaiset tuet että uskaltaa jättää ne kaapin päälle, kauniita astioita en halua enää piilottaa ja käytän ihan vaikka lauantaina kun teen parempaa ruokaa, käyttöön nämä on tarkoitettu ja niitä onkin käytetty, kolhuista sen huomaa. Ikää astiastolla on varovaisesti noin 50v.
1381102.jpg

Kyllä tuntui mukavalta ottaa nämä kauniit astiat esiin, ihan tuli hetki että liikutuin, vaikka en myönnä olevani materialisti mutta tunneihminen sitäkin enemmän :) Tuli niin mieleen asioita, ihmisiä ja juhlia joissa näistä on viimeksi juotu ja syöty.

Tässä kuudes ja samalla viimeinen väliovi joka meni paikoilleen tänään. Tietysti on vielä saunan lasiovi ja miehen huoneeseen tuleva komeron ovi mutta näitä ovia ,on ne nyt sitten paikoillaan ja tupakeittiössä tilaa tuleville keittilkaapeille.
1381120.jpg
Mies aloitti makuhuoneesta listojen laiton ja hän sai sen tehdyksi ennen kuin 20 jälkeen lopetimme minun valittaessani jo armotonta nälkää :)
1381133.jpg
Kovasti tekee jo mieli alkaa kokoamaan makuhuoneeseen lipastoa ja yöpöytiä ja eiköhän se ole jo mahdollista pian.

Minun oli pakko jo laittaa vessan oveen siihen tilaamani puukyltin joka on minusta niin hyvä ja sopii myös sävyihin  ja  humoristisille koiraihmisille:)
1381154.jpg

Peilin paikkaa kanssa piti katsella.
1381165.jpg

Ensi viikko onkin kaikinpuolin jännittävä, näen keittiömme!