1180649.jpg
Arki se alkaa käynnistymään pikkuhiljaa kaikkien juhlien jälkeen. Eilen sain inspiraation ja kävin läpi kaikenlaisia mappeja joissa on muistoina kaikki maksetut laskut...! Heitin yli viisivuotta vanhoja pois ja siirsin taas alempaan kansioon niitä jotka ovat vanhempia kuin 2 vuotta jotta ylempään mahtuisi taas tänäkin vuonna tulevat laskut. Huh että se on karmaisevaa puuhaa!!!

Samalla järjestelin muutaman muunkin kaapin, sillä minä olen niitä ihmisiä joka ei jouluja stressaa siivoamalla kaappeja, sillä niinkuin Martat ovat todenneet ei ole pakko siivota kaappeja jouluksi jos ei ajtellut viettää joulua siellä! Jotenkin noin se meni vapaasti assosioiden.

Suunnitelmissa on siivota kaapit ja komerot ennen muuttoa joka mahdollisesti tapahtuu huhtikuussa. Sitten on helpompi laittaa mukaan tulevat tavarat muuttolaatikoihin kun on se ylimääräinen ryönä jo poistettu sieltä. kyllä sitä on jo kertynyt tännekin vaikka olemme tässä asuneet vasta pari ja puolivuotta.

Kaupassa nöökötti santtuja tarjouksessa ja se sai minut ostamaan ssellaisen kun näin että ovat kotimaista tuotantoa ( minkäs puutarhuri luonnolleen voi, kotimaisuus ennen kaikkea näissä asioissa) tyrkkäsin sen keittiön pöydälle herra-hiiren viereen suojaruukkuun kertomaan siitä että kevättä tässä sitten seuraavaksi kait ootellaankin, tulihan hyötykasviyhdistyksen siemenluettelokin jo tänään houkuttimeksi!!