Syksyä on menty taas eteenpäin aika harppaus ja pakkasaamut on jo tulleet osaksemme ja sen myötä aktiivinen puulämmityskausi on kierähtänyt käyntiin.

Tänään tuli haravoitua ja laiteltua hiukan havuja hortensian suojaksi ja muuta pientä ulkopuuhaa. Eilen käytiin Säkylässä isääni katsomassa ja sitten äitiä järvenrannalla. Hän on sairastellut nyt itsekin melko lailla sydänvaivojen takia ja niiden tutkimukset ja lääkitykset on menossa. Muitakin vakavampia tapauksia on nyt lähipiirissämme ollut ja tuntuu että tämä reilun puolentoistavuoden takainen ikävien asioiden suma vaan jatkuu ja jatkuu...

Itse käyn kuntoilemassa useita tunteja viikossa zumbaa, spinningiä ja kuntosalia. Siitä saan itselleni niin fyysistä kun psyykkistäkin tarmoa.


Molemmat koirat on saaneet luopua karvastaan Pertta kunnolla nypittynä suurimmaksi osaksi kasvattajan toimesta, minä vain aloittelin hieman...selkäpuolta. Pertalla oli toiset juoksutkin tässä ja ne tulivat hieman jopa alle 6 kuukauden jälkeen ensimmäisistä. molemmat tuli madotettua  myös.

Mandin ajelin ja saksilla siistein sillä sitä en niin "kaljuksi" viitsi nyt syksyllä enää ajella kun säälin toista kun on sitä sydänvikaakin niin se vaan aina mielessä että en koiraa turhaan rasita.