Lähdettiin anoppilan mökiltä hakemaan kuivia klapeja joita siellä on vielä, ne on kolmen vuodentakaisia klapeja joita mies teki oikein isot määrät silloin. Appivanhemmat olivat itsekin olleet mökillä yötä ja valmistelemassa hieman juhannusta.
1647248.jpg
Vuosien saatossa pihapiiri on suurentunut ja rakennukset lisääntyneet. Mökin lisäksi on kuvassa näkyvät aitta, sauna ja grillikatos.
Narttukoiramme Mandi meni uimaankin jokeen hanakasti.
1647256.jpg
Jere seuraili tilannetta  maaten ison mutterin muotoisen pöydänäärellä joka on appiukon tekemän. Meille on tulossa samanlainen kunhan vaan saamme sille paikan katsottua.
1647259.jpg
Luonto on nyt kauneimmillaan
1647262.jpg
Tämä vanha ruosteinen pyörä sopii minusta tähän aitan nurkalle, siitä tulee ajatus mieleen rengistä pyrkimässä juhannusyöllä piian aittaan...liekö onni suosinut ja renki jäänyt sille tielleen kun pyöräkin unohtunut käyttämättömäksi :)
1647273.jpg
Lyhyempi viikko on edessä kun on se juhannuskin tulossa. Ehkäpä jo ensi viikolla tulee taloomme seinäpaneelit jotka tilattiin pohjamaalattuina paikalle tuotuina.

Vielä tänään on edessä ensi viikolle ruuan valmistusta ja mansikkahillon tekoa, jospa raparperipiirakankin vielä tekisi juhannusta varten.