Välillä on olo että olisi hienoa kun voisikin miettiä asian kerrallaan alusta loppuun mutta kun tulee jos jotakin muuta aina väliin ja liki kaikkihan vaikuttaa kaikkeen. Sitä on vaan pystyttävä tekemään sitä sun tätä ja vähän jotain muutakin :)

Eilen mies hioi keittiön kaappien viereistä piippua jota piti tasoitella hieman. Tuohon tulee vielä betonille vesieristeistä sellainen pienehkö turva-allas johon tulee sitten kosteusvahtikin joka on intekroitu hälytinlaitteisiin. Tämä kaikki siksi kun kokemustahan on vuosi remontin jälkeen pettävästä astianpesukoneen letkusta ja huonoksi onneksemme oli sulkuhanan venttiilikin mennyt risaksi ja vesihän tihutteli laminaatin ja keittiön alakaapit pilalle. Yhden yön aikana alkaneesta vahingosta.
1328484.jpg
Koirat oli eilen mukana raksalla ja Mandi kyllä jo katseli makuuhuoneessa makuupaikkaakin itselleen sopivaksi vaikka juuri tähän kohtaan tulee ne vaatekaapit kyllä :)
1328485.jpg
Minulla jatkui eilen ja tänään kaapin laitto. Tilasin eilen siihen jarrulla varustetut kalustepyörät ja antiikkihelat joista sitä sopii siirrellä. Tänään liimasin sen päälle nuo laatat.
1328491.jpg
Listoja se sitten vaatii ehkäpä tuohon päälle kun laatat eivät ole ihan koko levyn mittaisia ja taakasivuihin peittämään jyrsityn näköiset kulmat.

Liimasin muistitauluni taakse rutalangan parilla kovalevynpalasella kun itse kovalevyyn onkin vaikea kiinnittää mitään ruuvia, koukkua, aine on samaa tököttiä joilla massasin sähköjohtojen tuloreijät ja se on melkoista tatinaa eli uskoisin että se pitää kyllä tuon taulunkin seinässä.

Tänään tuli aamulla sähkärikin kahdeksan jälkeen raksalle ja aloitti patterien kannolla hommat, eli saimme uudet nätit sähköpatterit jotka on ihan ikkunoiden mukaan tilatut eli pituudet ovat ikkunoiden kanssa samat ja ne ovat matalia ja nättejä. niitä ei nyt kuitenkaan vielä pahemmin laiteta kun muovimatto pitää vielä liimailla kiinni niin ei ole siinä sitten tiellä.

Sähkäri laitteli pistorasioita, katkaisijoita ja sitten ihanat eteisen hämäräkytkimen takana olevat kiinteäasenteiset halogeenilamput seinään. Ehdin nähdä niiden valot ennen kunin lähdin keittämään kotiin miehille kahvit.

Putkimiehen kanssa tuli sovittua hanojen ja mahdollisesti Nilan pumpun kytkentä aika ja se tapahtuu viikolla 11.

Perjantaina tulee kalusteet vessaan ja khh.

Miehellä on nyt menossa pumpun läpivientien veto eli raitista ulkoilmaa koneelle ja niiden kaikkien siihen päälletulevien putkien ja mutkien laitto kohdilleen.Palkkatyöt haittaavat taas kovasti kun joutuu jo yhden jälkeen lopettelemaan kun alkaa kahdelta työt firmassa.

Minä sain pestyä tänään  ikkunat joihin tulee sälekaihtimet, en pessyt ulkoa niitä vain välit ja sisemmän lasin ja pyyhin tuuletusluukut ja kaikki muut pokat ja pienat pölystä, heti sekin ryhditti ulkonäköä.

Tänään ehkäpä voi taas paneutua opintojen pariin kun ilmakaan ei ole erityisemmin houkutteleva ulkoiluun vesisateen ansiosta.