VENÄJÄ Kingisepp 2.4.2011

Tuomari Alla A Zerebetsova

Nuortenluokka

ERI1 Luokkavoitto

 

1.4 lähdimme kohti Helsinkiä ja siellä lastasimme koirat ja tavarat Miliamin kaksikerroksiseen bussiin josta meille osui yläkerros ja Pertalle  koiraosastonkin ylin kerros.

Mukana oli Toinenkin Miinalaakson edustaja Eli viereisessä yksiössä matkusti Aatu.

Aatu sai aivan saman sijoituksen omassa luokassaan kuin Pertta. Jäimme kumpikin sertejä vaille.

Erinomaisia koiria kuitenkin tuli näytettyä Venäjän maalla :)

Näyttelypaikka oli aika eksoottinen kokemus sinänsä. Vanha toimimaton tila joka oli ahdas, kuuma ja liukasalustainen ja kaikin puolin jo parhaat päivänsä nähnyt.

Linja-autossa on tunnelmaa....

Aatu tyytyväisenä Miinan vieressä.

 

Näyttelyiden päätyttyä ajoimme takaisin tullin kautta tietenkin Viroon ja tallinnaan. Siellä majottotauduimme hotelli Susiin. Koirat olivat väsyneitä ja samoin me. Kaikkien käytyä jotenkuten pesulla menimme nukkumaan. Lähteäksemme aamulla kohti Helsinkiä.


Matkan anti voidaan kuitenkin laskea kokemuksena oikein hyväksi. Pertan hermot pitivät hyvin. Kaikki oli uutta ja jännää mutta tyttö selvisi hienosti. Uskaltaa lähteä toistenkin ja onhan se serti nyt ihan pakko sieltä Venäjältä vielä hakea. Senverran tämä asia nyt jäi kaivelemaan :)

Mukava mutta melko raskas on tämmöinen viikonlopun turnee näyttelyyn naapurimaihin. Seurassa oli kuitenkin mukavia koiraihmisiä ja oli rattoisaa kuunnella kokemuksia ja sattumuksia näiden nelijalkaisten ystävien kanssa. Bussin mukana sentään tuli Suomeen BIS pokaali kun afgaani poika sen voitti!

Pertta ja Irene kiittää Miinaa ja Aatua oikein paljon mukavasta matkaseurasta!