Suvi ja Diisa
Huomenna on huikea päivä! Me olemme keväästä asti tehneet töitä että pihatto ja laidun olisivat kunnossa heppoja varten ja nyt on huomenna se suuri päivä kun ratsastan oman heppani kotiin! Diisa saa nuoren islanninhevos ruunan kaverikseen joka ei ole oma vaan tuttavani hevonen ja se on vielä ratsukoulutusta vailla oleva nuorukainen joka on hyvänä kaverina meille.

Laidunta
Meillä on kaikki valmista tai noh valmista mutta se kaikki olennaisin. Laidun kunnossa, sähköt toimii, pihatto kunnossa valoja ja lämmitintä myöten. Ruoka-juomakupit asennettuna ja tietenkin heinät, pahnat, kaurat ja muut valmiina.

Pihaton puolikas ovi ja pvc oviverhot
Pihattoon tulee ulos ja sisälle valot ja sähköt muutakin toimintaa varten. Ovena toimii iso jyhkeä ja saranoita myöten käsityönä mieheni tekemä. Ylös tulee vielä ennen talvea toinen puolikas.

Pihaton karsina.
Pihatossa on sisällä karsina joka on noin 10 neliötä ja se toimii tarvittaessa myös sairaskarsinana koska sen katossa on eläinsuojiin tarkoitettu säteilylämmitin. Mies on tehnyt hitsaamalla nuo kaikki karsinaelemntit lukkoja myöten. Valtava säästö minulle joka kustansin tuon projektin. Puruja on nyt ensi alkuun pihatossa koska sitä on valtavasti tullut sahalta. Pahnapaalit odottavat suojassa kyllä kylmempiä ilmoja varten.