Aamusella mies laitteli alumiinipaperia saunaan ja suihkutilan kattoon odotellessa että putkimies saapuu paikalle.
1371568.jpg
Saunassa näyttää tältä.
1371569.jpg
Eilen minä neuvottelin sähkärin kanssa näistä valoista joista piti tulla ns. yövalot kulkukäytävälle. Luulin että sen kun vain haen pienemmät halogeenilamput niihin mutta turha oli se luulo, harmitti moinen mutta sähkäri sanoi että hänellä on kyllä konsti himmentää sitä jollakin jutulla siihen lampun kantaan tai jotain, se olisikin sitten hyvä, nämä 50w halogeenit on muuten turhan kirkkaat ja vievät sähköä siten turhan paljon koska ovat hämäräkytkimen takana ja palavat tarvittaessa yönkin. Kaunis valo niissä on kun se menee yläkautta ja alhaalta eikä tule suorana.
1371572.jpg
Nilan sai sähköt ja säätimen seinään eilen. Vaikka tänään se sai myös vedet sisäänsä emme saaneet sitä heräämään, ei ollut kyllä aikaa kauheesti asiaa tutkia kun mies lähti töihin. Laitettiin vaan sulut ja sähköt tai ne kuvitellut sähköt kun paneeliin ei saatu mitään eloa, pois vempeleestä ja palataan huomenna asiaan.
1371579.jpg

Kun putkimies saapui oli ensin kartoitus että mitä tarvitaan ja kuinkapaljon ja sitten alkoi jakotukin ja Nilanin kytkentä vesijuttuihin.
Putkimies totesi kun osia siinä katseli että täällähän on osia kuin hävittäjäkoneessa :) Oli puhelias ja huumorimiehiä tämä putkimies.
1371588.jpg
Jakotukki ja liki ainoat kupariputket onkin siinä kohtaa.
1371594.jpg
Tässähän tämä vessan kaunis hana onkin jo toimintakuntoisena
1371603.jpg
Kodinhoitohuoneen Safira
1371607.jpg
Tämä hana tai siis malli oli meidän edellisessäkin talossa minulla keittiössä kylläkin ja tykästyin hanaan tämän alle saa ämpärinkin hyvin laitettua ei tarvitse kallistella ollenkaan kun saahan hanankin kunnolla käännetyksi sivuun jos on tarvis. Tuosta tulee sitten vielä käsisuihku koirien tassuja varten.

molemmat vessapytytkin on sitten jo toimintakunnossa, harmi vain että käsien pesuun ei saatu vielä lämmintä vettä :)

Suihkun seottaja paikoillaan sillä suihkutangon laitto jää siihen kun katto on ensin paneloitu sillä se tulee melko ylös se iso siivilä.
1371618.jpg
Tässä ei olekkaan juoksuputkea alaspäin, siinä ehkä pieni opetteleminen että jos löylyvettä tästä ottaa on otettava pienempi käsisuihku siihen tarkoitukseen kun yläsuihkuja tulee kaksi tähän malliin:)

Sain tänään kotiin tuotuna kasivlamput ja muut tilaamani kankaat yms.Huomenna katsotaan mikä on tilanne Nilanin kanssa että saammeko siihen mitään tolkkua vai onko kutsuttava huoltomiestä. Sähkäri eilen koitti kyllä että virrat tulee mutta katsotaan, katsotaan. Kyllä minä jo eilen sanoin sähkärille että jos tämä pönttö pärähtää laakista käyntiin niin se on jo ihme ja näin siinä kävi :)