Lupa muuttoon on saatu ja sähkäri teki mittauksia ja pöytäkirjaa asiasta mutta toki hänen on tultava vielä aika lailla laittamaan kaikenlaista muutta ei mitään sellaista puutu että estäisi asumisen. Lamppuja laitellaan sitten itse.
Puhelinasentaja veti vanhasta tolpasta johdon pois ja kytki maankautta tulevat kaapelit taloon ja kyllä se lankaluuri pirisi kun koitettiin :)

Olen tänään jo osittain tehnyt lehtien ja erilaisten yhdistysten osoitemuutosilmoituksia.
Taas vietiin neljä muuttolaatikollista tavaraakin ja olen aloitellut siivousta. puolet talon katosta on pyyhitty ja tänään lähti kodinhoitohuoneesta pahvit pois ja kaikenlaista tavaraa, mutta kyllä sitä vielä vaan piisaa.
1428693.jpg
Pesukonekin pääsi tänään töihin ja tein sillä suositellun ensi pesun 90 asteessa ja oli sinne pakko heittää käyttämiäni erilaisia puhdistus ja pesuliinoja.
1428700.jpg
huomenna olisi tarkoitus pyyhiä kodinhoitohuoneesta kaapit niin siältä kun päältäkin ja imuroida lattia hyvin sen pesun jätän vasta tuonnemmas sillä huomenna olisi tarkoitus kiinnittää vielä hyllyt tankoineen vaatehuoneeseen ja siitä tulee vielä jonkunverran kipsipölyäkin.

Kyllä tämä khh tila on suuri vaikka siellä on jo tavaraakin, kyllä minä aika reippaalla kädellä sen olenkin suunnitellut :)
1428712.jpg
Mies jäi vielä tapetoimaan kun lähdin 21 aikaan kotiinpäin.

Tässä vielä sähkärin laittamat spotit suihkutilaan, kyllä tästäkin nätti vaan tuli, saunasta ei vielä voi kun haaveilla. Laitetaan muovia oven eteen että saadaan suihkutella kumminkin uudella suihkulla kunnolla :)
1428716.jpg