Terttuselja on kavattanut nopeasti isot punertavat silmut
 
Kevät on mennyt aimo harppauksen eteenpäin. Joutsenia lentää paljon tästä yli ja mustarastas lurittelee ahkerasti. Käpytikat rummuttavat ja taistelvat reviiristään.
Lumi on sulanut vauhdilla.

Viime syksynä kylvetty heinäseos  vihertää paljastuvan lumen alla.

Kurjenpolvikin sieltä jo pilkistää.
Keväisiä kukkasipulin varsiakin on jo hiukan näkyvillä. Ne on kyllä heti tulossa kunhan lumi väistyy tieltä. Basilikani ovat jo kasvaneet aika lailla ja niistä lähtee jo ominaistuoksu kun niitä koskettaa. Silti joudun vielä odottamaan ensimmäistä satoa.

Diisasta on lähtenyt aika paljon karvaa ja liki jokapäiväinen puuha onkin irtokarvan poisto.
Se on oppinut pohkeista tosi paljon oltuaan koulutuksessa. Kulkee myös nyt  entistä paremmin muodossa. Saatiin juuri hepat kengitetyksi ja hokit otettiin pois. Tallin kenttä on jo lähes täysin kuiva.

Mandi on aika kivassa kunnossa.
Mandi jaksaa olla reippaana ulkona ja tutkii mielellään nyt kevään tuoksuja ja katselee puiden latvoihin josko niitä oravia siellä olisi :) Se ei silti jaksa kovin kauaa olla aktiivinen vaan ottaa torkut välillä. Sen hengitys on välillä aika raskasta ja se vaihtaa yöllä välillä asentoakin sen tähden kun varmaan sen laajentunut sydän tuottaa vaikeuksia henkitorveen siksi sillä onkin pedissään paljon peitettä että se saa pistettyä päänsä korkeammalle kuin muu ruumis. Se myös juo yöllä joten hänelle laitetaan kopan viereen vesikuppi aina illalla.

Pertta mielipaikallaan
Pertalla on nyt juoksut. Kasvattaja kävikin eilen meitä katsomassa ja siisti neitosen. Pertta lähtee nyt sulhasen luokse kyläilemään loppuviikolla ja sitten meillä alkaakin jännittävä odotus että josko niitä pentuja tulisi sitten kesällä. Pennuthan on kasvattajan kun Pertta neito on meillä sijoituksella. Kennel Miinalaakson sivuilta voi kurkata osiosta pentuja tarkemmin jos kiinnostaa :)

Massey Ferguson
Isäntäkin hankki itselleen tämmöisen pelin että saa lumityöt ja muut hommat tehdä hytillisellä vehkeellä ja tämä on rekisterissä että kyllä heinien hakukin onnistuu jatkossa omin voimin :)