Tänään se virallisesti meillä alkoi muuttopuuhat. Mies pitää loppuviikon vapaata ja keskitytään muuttoon ja kaikkeen mitä siihen nyt sitten liittyy. Esim. tämä laitettiin tönöttämään tiemme päähän posteljoonin opastuksella kun kysyimme sopivasta paikasta.
1431016.jpg
Tässä viimeinen huone valmis, noh listat puuttuu ja rasiat eivät ole paikoillaan :)
1431018.jpg
Tänään laitettiin ne hyllyt vaatehuoneeseen. Heti ovesta mentäessä on 90cm vaatetanko melko korkealla että ne muutamat pitkät takit mahtuvat suorina.
1431032.jpg
Sitten onkin hyllyä metritolkulla :)
1431037.jpg
Minä siivosin kodinhoitohuoneen kaapit, kaakelit, kattoa myöten. Tuotiin taas tavaraa ja peili meni paikoilleen ja mandikin tuli hiukan poseeraamaan.
1431043.jpg
Sitten mies laittoi keittiön avohyllyt mielikseni paikoilleen ja minä pääsin sisustamaan!!
1431045.jpg
Mies jopa oikein kehui tätä suunnittelemaani kahvijuttua kun minusta on kiva että kahvin otettuaan ei tarvitse juosta ympäri keittiötä hakeakseen eri tavaroita vaan tässä liki parin metrin säteeltä tulee saamaan kahvin, maidon, kupit/mukin, sokerin, servetin ja halusin nuo oikeat kahvikupitkin jotka hankin tässä taannoin jättää esille, se  oli oikeastaan tämän hyllykön tarina että kupit pitää saada esille ja siitä tuli idea mukeille nuo koukut, niitä tulee keittiöön muuallekin sitten hellaleivinuunin lähelle erilaisille metallisille esineille.

Tuo kaappien päällä oleva lehmäarmeijakin sinne on jo päätyny, se on minun hienoinen keräilyheikkous ja sen tietävät tutut ja niitä minulle tuovat :)

Tässä on vanha lampunjalka saanut uuden varjostimen joka sopii oranssiin työhuoneeseeni ja santun suojaruukkukin rimmaa melko hyvin. Nojatuoli vielä tähän ja nauttimaan takkatulen loimusta. :)
1431070.jpg
Huomenna menemme aamusella hieman asioille ja sitten jatkuu muuttohommat. Lauantaina olisi tarkoitus nukkua ensimmäinen yö uudessa kodissa.
Saatan pitää hieman nyt paussia tänne postaamisessa ja sitten tulee mahdollinen nettipimento jos data ei heti ala toimia tai ilmenee muuta ongelmaa. Maanantaina lupasivat mutta se jää nähtäväksi joten en unohda tätä vaan aika iskee nyt vastaan ja tekniikka mahdollisesti :)