Minä aloitin saunan seinälaattojen saumaksen ja se olikin odotettua isompi urakka. Niinkuin kuvasta näkyy osasi minun etumieheni ottaa kuitenkin homman rennosti ja varasi polvieni alustaksi varaamani superlonin heti omaaan parempaan käyttöönsä.
1279722.jpg
Työ eteni ja pestyäni sienellä saumoja alkoi se näyttää jo melko hyvältä, saumat tietty vielä märkiä ja erottuvat hyvin.
1279724.jpg
Mies laittoi liesituulettimelle oman putken ja sitten laittoi katosta mdf:n ja minun maalaamani katon joka oli sitä vanhaa lautakattoa, niiden kohtaus kohdan kuntoon. Se meneekin nätisti L-listalla peittoon, kyllä tuo mies vaan osaa hommansa.

 Nauroin että tässä me kohtaamme ja toinen menee suoraan ja toinen vaakaan mutta ristiriitaa ei siltikään tule kun homma osataan oikein hoitaa:)Jääköön tämä muistuttamaan meitä lopun aikaa että vaikka jonkun mielestä tuo on pahasta kun noin kohtaavat kaksi kattoa, on se meille persoonallisuuksien olemassaolon merkki joka todistaa olemassaolollaan niiden sulavan yhteiselon ja hitsautumisen yhteen tukevasti ja kauniisti kun siihen on taitoa ja tahtoa.
En voi olla miettimätrtä vihkipuhettamme jossa oli talon rakentaminen pohjana silloinkin!
1279734.jpg
Huomenna jatketaan taas hommia.