Miinalaakson Bril'liant

"Pertta"

Synt. 27.8.2009

Reilu tunti oltu uudessa kodissa. Pertta tutki tupakeittiössä kaikkea ja lelulaatikko sai ansaittua huomiota heti.Mandi oli heti alkuunsa aika ujon oloinen Perttaa kohtaan joka myöskin piti kunnioittavaa välimatkaa vanhaan rouvaan.


Täällähän on mahtavaa materiaalia hampaille joita on kiva testata eri kohteisiin.


Mitäs me nyt sitten tehtäis...uudessa paikassa on niin paljon pienelle pennulle ihmeteltävää ettei ihan yksi päivä edes riitäkkään.

Meillä ollaan sitä mieltä että koira on laumaeläin eikä sitä laiteta yksin itkemään yötään uudessa kodissa, mutta emme välitä että se nyt sängyssäkään alkaisi nukkumaan joten sänky tulee lattialle muutamaksi ensimmäiseksi yöksi.. Minä nukuin pikkusen kanssa lattialla ja uni tuli kun kasvattajalta tuli mukaan hieno karva missä oli tutut ja lohduttavat hajut. Noin viisi minuuttia itketti kun mentiin hämärään  makuhuoneeseen, meillä on ledvaloista pieni valaisin joka kajastaa makuhuoneeseenkin ettei ihan pilkkoppimeässä tarvitse olla. Tutunhajuinen karva se taisi pennun lohdutella uneen ja se että oli joku elävä olento vieressä joka hiukan silitteli.

Kasvattajalta saimme muutenkin erittäin hienon "tarvikesetin", penturuokaa( kuivamuonaa) , Yrjölänpuuroa, c-vitamiinijauhetta, luita, leluja, ja monen monta pikku vihkosta ja ohjetta. Vaikka itsellä on koirista kokemusta niin on erittäin hienoa tuollainen opaspaketti ja tuntuu siitä että kasvattaja todellakin välittää miten kaikki sujuu. Kasvattaja liittää myös meidät kaikki snautseriyhdistykseen. Aamulla laitettiinkin heti meiliä kera kuvien kasvattajalle ja selvitys miten se ensimmäinen yö sujui.

Tänään onkin ohjelmassa hieman ulkoilua,  leikkiä ja unta. ja monta ruokailua..sehän se on pennun työtä :) Sisäsiisteys kasvatus lähti heti käyntiin ja sanomalehti on hoksattu jo "vessaksi". Uloskin tuli parit pisut kun vanhempi näytti mallia.