1196732.jpg
Tältä näytti eilen iltapäivällä raksalla kun poikkesin. Hionta jatkuu muovin toisella puolella. Mies laittoi sen koska tämä puoli jolta kuvakin on otettu on kertaalleen harjailtu seinät ja imuroitu pölyn vähentämiseksi.

 Koska tänään menemme valitsemaan materiaalit, värit kodinhoitohuoneen, makuuhuoneen, vessan ja eteisen yhdistelmävaatenaulakko ja komeroa varten pitää meidän osata sanoa myös toimitusaika. Siitä lähti se että otin kynää ja paperia laitoin kaikki seuraavat vaiheet paperille ja sitten otin kalenterin ja mukavan asennon sohvalta miehen vierestä.

Laadimme että mitä työvaiheita tulee missä järjestyksessä ja pohdimme kuinka kauan ko. vaihe veisi aikaa. Laitoin mukaan vielä kolmelle viikolle ns. sekalaista eikä mitään erityisempää artikkelia, sillä kaikki rakentaneet tai enemmän remontoineet tietävät että rakenneta ei vain omassa aikataulussa vaan siihen nivoutuu niin moni muukin aikataulu ja juttu. Tulee vaiheita joissa joudutaan miettimään ratkaisuja ja hakemaan lisää tarvikkeita tai vaihtamaan vallan jokin aiottu juttu ja se ei käy aina päivässä eikä kahdessa kun töitäkin pitää muualla tehdä.

Meillä on keittiökalusteiden osalta nyt tiedossa aiottu asennusaika ja lattian asennusaika jne. kaikki sellaiset isommat asiat on merkitty ja mietitty. Siitä paperista on hyvä myös katsoa se koska pitää jo hankkia tavarat paikalla ennen seuraavaa vaihetta että työt ei seisoisi odoteltavan tavaran takia. Silti tiedän että tämäkin aikataulu menee varmasti niskoilleen kerran jos toisenkin mutta siinä on onneksi pelivaraa jonkun verran.

Eikä siihen elämä onneksi kaadu jos aikataulut mättää =)

Loppujen lopuksi tulimme siihen tulokseen että muuttamaan olisi nyt suunnitelmien mukaan päästävä noin viikolla 15 ja siihen nyt sitten tähtäämme!
Saunan seinien ja lauteisen teko on varmasti silloin vielä ainakin kesken että saunaan tuskin heti pääsemme silloin muutto touhuissa.