Tänään tuli sähkäri ja laittoi liesituulettimen kytkennät ja hän jäi vielä sitä miehen kanssa laittelemaan paikoilleenkin ja minulle jäi teräs ja lasiosien puhdistus kaikista asennus/tehdas jäljistä. Kyllä se on saarekkeen ja keittiön kruunaava kapistus.
1474218.jpg
Alhaalta näkee pestävät suodatinritilät ja sen neljä 20w halogeeni lamppua. Odotan iltaa että näkee miltä se valaistuna näyttää, uskon että tästä tulee tupakeittiön yksi yleisvalaisin.
1474220.jpg
Kun kokeiltiin tehoa voin sanoa että entinen ei edes täysillä tehoilla päässyt siihen mitä tämä ykköstehollaan ja ääni melko hiljainen.
1474229.jpg
Lasiset reunukset halusin keventämään ilmettä, toki niissä on sitten puhdistelemista mutta eiköhän se siinä mene. Olen kieltämättä melkoinen himosiivooja :)

Kylvin tänään lisää siemeniä. Nyt meni multiin, rucolaa, basilikaa, tuoksuherneestä amppelimuotoinen lajike ja punamiinanköynnöstä.

Huomenna mies pitää vapaata ja saamme hoitaa taas muutamia kaupunkiasioita ja koitetaan hiukan ottaa rennommin kotona vaikkakin pientä puuhastelua mutta koitetaan josko isommilta reuhuamisilta vältyttäisiin.