Lunta on paljon ja vanha majurimme onkin ollut taas isännällä ahkerassa käytössä.
Sää vaihtelee aika suuresti pakkasen ollessa välillä kunnolla 20 asteessa ja sitten muutaman päivän päästä ollaan liki nollaa. Nytkin taivaalta satelee vesitihkua vaikka lumihommia saakin tehdä. Lumi on painavaa sen johdosta.

Pertta leikkii
Pertta tykkää lumesta niinkuin Mandikin. Pikkupakkanen ja kirkas aurinko saa koirankin heräämään ja Pertta onkin ahkera olemaan mukana kun haetaan puita. Sille pitää tietenkin antaa oma klapi jota saa jyrsiä ja kuljetella. Odottelemme Pertan alkavia juoksuja ja sitten onkin vierailu kasvattajan valitseman uroksen luona edessä.

Diisa on nyt ollut kaksi viikkoa koulutuksessa ja eilen soittelin kuulumisia taas ja hyviä olivat kuulumiset. Heppa on ollut pirteä ja oppii kuulemma uutta nopeasti ja toimii jo kentällä huomattavasti paremmin. Kunntelee phjetta, väistää ja menee voltteja hyvin taipuneena. Ravi on alkanut löytyä jo varmemmin mutta vaatii hepalta ainakin keskittymistä siihen enemmän jotta sujuu.Eli taitaa olla enempi siellä korvien välissä se ravin meneminen työstettävänä  vielä :) Ikävä on ollut kyllä välillä melkoinen sitä karvaturria on se vaan sellainen otus! Olin ystävän kanssa viikonlopulla Kodisjoella islanninhevostallilla maastoratsastuksella ja meillä oli mukava maasto ja mukava päivä muutenkin.

 Talli Baldurin "Rekku" jolla minä sain pistellä puolentoistatunnin maaston. Oli aika reipas maasto meilla :)