Nukuttiin kunnolla oikeen liki 10h yöunet ja mikä ihaninta armas keitti kahvit ja toi minulle puolikupillista mustaa kahvia sänkyyn ja luki sanomalehteä sängyssä että minä sain vielä tuhista hänen kainalossaan :)

Sitten ripeänä ja tarmoa puhkuen mentiin raksalle ja ensi töiksemme liimattiin makuuhuoneen lattiamatto.
1322059.jpg
Mies on oppinut raksa-aikana käyttämään ns. nostajan vyötä josta saa hyvää tukea kun joutuu painavia juttuja nostamaan, hänellä kun on vielä hiukan yliliikkuvuutta lannenikamissa niin on erittäin hyväkin. Laitoin itsekin liikunnallisemman tuen kun kannettiin kahdestaan niitä raskaita mattokääröjä.

Sitten alkoikin kova siivoaminen, ensin tavarat pois ja sitten imurointia.
1322073.jpg
Kyllä se sointuu hienosti tapetteihin :)
1322078.jpg
Tehtiin 9m palalle esileikkaus kun se on 4m leveää ja paikka mihin se tuli oli erilevyistä ja kapeammalta kohdalta vain 2m 10cm.
1322086.jpg
Emme liimanneet muita mattoja sillä ne saavat oieta paikoillaan nyt muutaman päivän ensin ja ne tulevat hieman venumaan joten osaa sitten tehdä lopullisen leikkauksen kun ovat oleentuneet ensin.
1322093.jpg
teimme maton kahdesta yli 9 metrin palasta joka oli 4m leveää.
johtojen vienti maton läpi saarekekehellan kohdalla oli mielenkiintoinen ryömintä operaatio maton alla työntämässä johtoja reijästä läpi.
1322106.jpg
Käytiin syömässä kerran ja kokonaisuudessa aikaa meni noin 8 tuntia hommaan. Lähtiessämme vielä etuovi laitettiin pönkkään kun se sai uretaania vielä kynnyksen rakoihin.

Nyt on sauna kohta ja mietimme ensiviikon raksajuttuja saunassa varmasti.