Tänään oli hiukan aikaa koota opintomateriaalia ja kuunnella yksi johdanto luento netin kautta.
Kun mies tuli töistä mentiin raksalle.

 Maalasin alakaapin toiseen kertaan ja sommittelin laattoja, niitä sieltä löytyneitä siihen päälle.
1313435.jpg
kaappi on maalattava ulkoapäin vielä kolmannen kerran.

Tapetoin kovalevyn palan 40 x 60cm makuhuoneen tapetilla, tästä pitää suunnitella sinne vastakkaiselle maalatulle seinälle taulu johon maalaan parilla eri maalilla jokusen oksan, lehtiä ja kukkasia, katsotaan mitä siitäkin tulee :)

Tein tapettiin testimaalauksen ja se kestää maalia hyvin kun on melko vahvaa. Se meneekö se alustalla kuitenkin ryppyyn jää nähtäväksi, muovilastalla sen kyllä niin hyvin kun taisin laappasin tuohon kiinni.
1313446.jpg
Samoin pohjamaalasin magneettitauluksi tulevan 50 x 60cm kovalevypalan ja huomenna siihen sitten se magneettimaali ja myöhemmin mosaiikista niitä kehyksiä liimaamaan.

Mies maalasi kahden vanhan ikkunan pokat valkoisiksi ja sitten oman huoneensa tapetoitavan seinän pohjamaalilla.

Tapetoituna minun työhuoneeni, siitä tulee ihan varmana minun näköiseni kun on takka ja kaikki, kunhan saan sinne tuoda  vielä tuon kesällä ostamani taulun, Oskun joka katsoo vekkulisti nytkin minua  ja oranssin villamaton ja mukavan nojatuolin joka pitää ostaa ja tietokoneeni työpöytineen ja unohtamatta sopivaa valaistusta taululle spotti ja mukava lukulamppu ja hyvä työvalo:)
1313473.jpg
Tuo takka pitää vielä maalata kun sen pinnan kanssa tuli ongelmaa, maali on jo ostettu ja ohjeet saatu että koska se tulee maalata, sen pitää nyt ensin kunnolla kuivua tuon pinnan siis.

MINÄ HALUAN JO MUUTTAA!!
Nyt se alkaa iskemään jo minuun!!!