"Watti" australianterrieri poika joka on puolitoista vuotias. Tuli tapaamaan ensimmäistä kertaa Perttaa.

Ensin Perttaa ujostutti ja hieman pelottikin reipas ja nopea Watti joka juoksi tarhassa kuin ohjus. Sitten pennun uteliaisuus voitti ja se lähti mukaan juoksemaan. Mandikin innostui. Tunnin nämä vesselit riehuivat tarhassa. Minkäänlaista riitaa ei ollut ja niillä oli tosi kivaa keskenään.

Palloakin Mandi esitteli Watille ja sitä hiukan siinä kannettiin vuoronperään.

Tämä tapaaminen oli erittäin hyvä Pertalle, saada kokea iloinen reipas ja riehakas koirakaveri kokemus. Kaiholla se katseli sylistäni kun Watti meni autoon, iloisena ja varmasti sekin väsyneenä kovasti leikkimisestä. Sovittiin Watin omistajan kanssa että menemme viikonpäästä kahdestaan heidän mökilleen yhdeksi yöksi parantamaan hieman maailmaa ja pidämme "tyttöjen" pikkujoulut ihan kahdestaan. Hän on ihminen joka on kokenut  samankaltaisia asioita tässä ihan lähivuosina mitä minulla on ollut nyt ja muutenkin hän on sellainen jolle on helppo ja hyvä puhua kaikista asioista.

Watin vierailuista myös juteltiin että tulevat meille useamminkin leikkimään koska Watilla ei ole montaa koirakaveria joiden kanssa voi vapaana leikkiä.

Tänään kuulen mandin koetulokset lääkäriltä, lisään ne myöhemmin tänne.

 

Lisäys: Iltapäivällä soitin lääkärille ja kuulin tulokset sappikokeesta. Mandi on kokeiden perusteella kunnossa. eli maksa toimii normaalisti ja muutenkin veriarvot on ok. Syötämme loppuun kuitenkin maksasairauksein erikoisruuan koska haittaa siitä ei ole kun se maksa on pienentynyt ja varmasti vaatii aikaa parantuakseen. Se on pääasia ainakin nyt että maksan toiminta on kunnossa ja veriarvot eli koiraa ei uhkaa mikään puutos tai maksan romahtaminen.

Tämä oli kuukausiin kuultuna paras uutinen!