Aamulla kartanolle tapaamaan pomoa ja kirjoittamaan työsopparia taas alkavalle kesälle. Kierreltiin hiukan ja puheltiin töistä. Ensi viikolla sitten alottelen hommat. Orvokit vapuksi ja siivouksia niin siitä se sitten lähtee taas,neljäs suvi.

Hyvin oli pähkinäpensas jo kukkimisessaan edennyt. siitepölyä on varmasti ilmassa :)

Mies kysyi eilen illalla että kenestä on tullut verta kodinhoitohuoneen lattialle ja en osannut kyllä arvata että meidän pikkuneiti Pertta se on astunut jo  aikuisten naisten osaan tässä asiassa. Eli juoksut alkoivat eilen. Se ei ole kyllä turvoksissa edes niinkuin vanhemmat nartut joten siitä ei voi katsomalla sitä kyllä tietää. Eilen kyllä eräs uros rotikka tutki minua kovin tarkkaan ja taisipa se sen haistaa kun omistajakin oikeen vaivautui että mikse se nyt niin innolla minua tutkii :)

Ostin tytölle noin  kolmisen viikkoa sitten jo nuo "Tanga" housut ja empä olisi ihan vielä odottanut että niitä käytetään. Hienosti Pertta antaa ne olla. En tehnyt isompaa numeroa aiheesta vaan laitoin ne hälle ja kehuin pari kertaa kun hän vain istahti ja haisteli niitä yllään. ostettuani ne niitä koitettiin ja pidettiin noin vartti sen päällä. Vanhemmalla oli juoksut hetki sitten ja Pertta oli hyvin kiinnostunut ulkoa tulon jälkeen kun toiselle puettiin housut.

Tänään oltiin sitten näyttelykoulutuksessa jonka järjesti paikallinen koirakerho ja eilen oli se teoria osuus ja tänään käytäntö. Meni oikein kivasti se meiltä Vetäjä oli rauhallinen ja varmaotteinen. Jokainen koira katsottiin ihan kuin oikeissakin näyttelyissä ja sitten vielä kertauksena liikuttiin kehässä ja kerrattiin pieniä niksejä joita oli jokaiselle tarttunut matkaan. Siinä tuli puhetta parin ihmisen kanssa että pitäisi olla tätä käytäntöä lisää ja niin sovimme alustavasti että maanantaina mennään jatkamaan ja ohjaaja laittaa ajan nettiin kerhon sivuille :)

Pertta oli aivan naatti kun tultiin kotiin. Noin 6 kilsaa käveltiin ja sitten tunti koulutusta ja vartti oli russelin kanssa leikkimistä. Oli niin kiva vuoden vanha russelipoika että :)