Olimme taas tänään vanhempieni luona ja tein viikkosiivousta heille ja mies saunoi isäni kanssa puusaunassa nauttien sen lempeistä löylyistä. Se on sauna jossa tuoksuu sellainen "oikea" sauna. Päivä oli hieman viileä ja kostea. Tunnelma oli liki samankaltainen sieltä lähtiessämme.

Koiria on meillä aina pidetty perheenjäseninä ja hyvin rakkaina tovereina. Niistä luopuminen on vaikeaa. Nyt kun tilanne on se mikä on ja vanhempani eivät juuri tällä hetkellä ainakaan oikein pysty kunnolla huolehtimaan vielä aika virkeän koiran liikunnan tarpeistakaan vaikka tarha onkin pihalla niin on parempi että koira menee veljeni luo jossa on sen sukulaiset. Nallehan on veljeni ja heidän koiriensa pentu joten tuttuun paikkaan se pääsee. Ehkä kesällä tuomme Nallea kyläilemään tänne taas.

Tiedän ja ymmärrän että tämäkin lähtö oli raskas ja haikea.Ei ole helppoa luopua rakkaasta lemmikistään. Jokainen lähtö ja ero voi olla se ihan viimeinen.

Kuvassa on koko klaani. Eli  ylhäältä vasemmalta alkaen, veljekset Nero ja Nalle. Isänsä Rölli keskellä ja alhaalla äitinsä Fami.

Nalle katselee uusia maisemia.