Tänään piti mies töistä vapaata ja mentiinkin heti aamusta raksalle ja katsottiin onko tiskaria varten kaikki tarvittava ja varsinkin sopiva putkitus ja muu tötterö ja huomattiin että puutelistalle tulee yksi pätkä, sitten mittailtiin miehen huoneen lattia sillä muovimatto haetaan sinne ja tein muitakin listauksia ja sotasuunnitelman mihin ensin jne. mieheltä kun tuppaa palamaan käämi kaupassa jos vain haahuilen päämäärättömästi, eli häntä ei oteta yleensä silloin mukaan jos vain haen eri mahdollisuuksia sillä hän ei halua edes päättää sellaisia asioita vaan tyytyy siihen mitä minä ehdotan :)

Noh siis minulla oli kartturina selvät ohjeet ja lähdimme puolilta päivin kaupungille. Ensin kodinkoneliikkeeseen ja pyykinpesukonetta valkkaamaan minulla oli siis kaksi vaihtoehtoa ja päätin vasta paikanpäällä kumman valitsen. Mies hiukan nikotteli siinä kohtaa kun myyjä totesi että täyttömäärä oli huima 8kg, minun oli pakko sanoa että mahtuu sitten meidän suurpeheen pyykit sinne. Noh puolustukseksi sanon tässä että koneessa on tarkkaileva ohjelma joka käyttää siis vettä ja sähköä kuitenkin sen mukaan mitä siellä on pyykkiä, minä olen oikeasti tarkka energian ja vedenkulutuksen suhteen :)

Kannettiin miehen kanssa kone paikoilleen , mies meinasi ensin että pyydetään veljeni kantoavuksi mutta hän ei vastannut soittooni ja siinä hiukan meinas tulla ärräpäätä kun kiukuttelin koneen nostamista sisälle, sillä pelkäsin jos en jaksakkaan kun siitä on niin huono ottaa kiinni, no perhana kyllä se sisälle tuli ja hyvin tulikin, siinä se nyt seisoo, Upon pesusampo.
1416591.jpg
Sitten suuntasimme kohti rautakauppaa ja sieltä tarttui mukaan petsilakkaa, liimapuulevy, ikkunalauta keittiöön, sellainen valkoinen puinen ja sitten löytyi sitä muovimattoa miehen huoneeseen, sieltä menimme halpis sekatavarakauppaan ja sieltä tarttui kaikenlaista pientä, naulaimeen nauloja yms. Sitten oli vuorossa paikka josta ollaan osa kalusteita otettu ja sieltä haettiin vaatehuoneen tilatut hyllyjärjestelmät autoon ja sitten paikalliseen isoon Prismaan josta löytyi plafondi makkariin, yksi lampunvarjostin jonka vaihdan vanhaan pöytälamppuun, hyllynkannakkeita, vessatarvikkeita, naulakoita yms.
Kaikki mitä minun listassa luki saatiin eli olen enemmän kuin tyytyväinen!

Mies piti kiirettä että pitää se suihkutilan katto saada laitettua tänään, se on selkeästi hänen päivän tinki, mutta minun kotkotukset tuppaa häiritsemään urakkaa :)
Tässä minun saavutus tänään, petsasin muutaman metrin kulmalistaa.
1416610.jpg
Tässä lamput
1416614.jpg
Tuotiin hylly jutut makkarin lattialle koska vaatehuone  on listoja vaille
1416616.jpg
Nämä löytävät tiensä vessaan ,suihkutilaan, ne on metallia ja harjattua paitsi tuo yksi naulakko joka on maalattu valkoiseksi tulee khh seinään saunatakkeja varten.
1416618.jpg
Tässä kattoa jo liki puolet valmiina, tämä on kyllä hienoa, liki oksaton mänty, on se kaunis!
Katsottiin neljälle spotille paikat ja salmiakkikuviota siitä haettiin sillä meidän talossa pitää olla vino seinäkulma ja  salmiakki muoto, senverran perinteitä kannatan :)
1416628.jpg
nämä löytävät paikkansa hyllyn alta ja keittiön tason alta.
1416635.jpg
Oras Aventa odottelee huomista asennusta.
1416641.jpg
Ehkä saamme puhelinjohdon laittajankin tässä sillä se pitäisi ottaa alas tolpalta ja kytkeä taloon kun tolppa hävitetään ja kaapelit menee maassa. saisin sitten datansiirtoa alkaa sopimaan.

Huomenna ainakin laitellaan tuo hana ja tiskari siihen kans ja muuta sellaista.