1166904.jpg
Tässä nyt on kodinhoitohuoneen lattialle tehtynä hiukan hahmotelmaa että miten ne laatat voisi laittaa. Nuo vaaleammmat laatat ovat melko vaalean harmaata vaikka kuvassa näyttävät pimeänän päivänä työmaavalon kajossa kovin rusehtavilta. Ehkä ei noin tasaisesti noita tummia, eikä nekään ole muuten mustia vaikka tuossa siltä näyttävätkin, vaan nekin vielä eri linjaan toisiinsa nähden tulee noita laattoja siihen. Ajattelin että josko ne laitettais noin kulmittais ettei suoraan kantilleen. Saas nyt nähdä miten se siitä muovaantuu.

Kannettiin laattalaatikot nyt pohjamaalattuun vaatehuoneeseen koska se on kodinhoitohuoneen vieressä ja sieltä laatat on sitten helppo ottaa kun se aika tulee, eivätkä ole sitä ennen muiden töiden tiellä ja saavat olla lämpimässä.

1166903.jpg
Muurari oli eilen laittamassa luukun ja pinnasi takan. On vielä märkä pinnaltaan kun tiilet näkyy tuolta läpi. Toivottavasti väri tasaantuu kuivuessaan. Näyttää tämäkin synkältä kun oli niin heikko valo ja synkeä sateinen ilma. Otan kuvat nykyisin järkkärillä ilman salamaa kun se kuitenkin on lähempänä todellisuutta värien kanssa.