Sain haasteeen Arjalta Maalaiselämästä.

Tehtävänanto: Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Vastaan itse haasteeseen mutta taidan jättää haastamatta sillä liki kaikki blogituttavani ovat jo itse tulleet haastetuiksi :)

Kun Arjan haasteen äsken luin oli ihastuttava asusteeni rennon kotoinen ja juuri ulkoa sateesta tultua seuraavanlainen ( pesin muuten meidän autoa hiukan tai siis sen ikkunoita ). Mustat ulkoiluhousut, musta gollegepusero jossa vetoketju kauluksessa ja jokin kulahtanut pieni kuvio edessä. Valkoiset tavalliset urheilusukat. Mulle sellainen melko normaali kotivaatetus tämä kun touhuaa ja tekee kaikenlaista niin rennot ja mukavat vaatteet on  hyvät olla. Minä en ole mikään vaatefriikki ja sen kyllä tietävätkin kaikki tuttavani. Kaapista löytyy 15 vuottakin vanhoja vaatteita joita edelleen käytän jos pysyvät ehjinä niin mikäs siinä. Ehjät, puhtaat ja tarkoitukseen sopivat niin homma toimii.

Jätän nyt tosiaan haastamatta ketään kun en oikein keksi ketä ei olisi jo haastettu tähän :)